Ние создаваме

Вистинска вредност

најнов проект

Самоглас

првата онлајн платформа за аудиокниги на македонски јазик.

Дознај повеќе

Флуктус

Како да не поддржите?

Постојат многу начини на кои може да не поддржите, ќе почнеме од оние бесплатните и наједноставните:
- Да ги споделувате, да ги лајкувате и да коментирате на нашите објави на социјалните мрежи -
ова ќе ја зголеми видливоста на проектите на кои работиме.
- Да го споделите со нас вашето мислење и конструктивни критики - ова ќе ги унапреди проектите на кои работиме.
- Без оглед на тоа дали сте физичко лице, здружение на граѓани или дел од прватниот бизнис сектор, доколку сметате дека делиме иста визија и мисија може да не исконтактирате со цел да оствариме заедничка соработка.
- Доколку имате желба и сте во можност може да донирате финансиски средства на нашата жиро сметка.

Контактирај не

Флуктус

како можеме да ви помогнеме

Здружението за афирмација на уметноста ФЛУКТУС - СКОПЈЕ е непрофитна организација формирана со цел да ги истражува и проширува границите на уметничката дејност преку изготвување на проекти од мултимедијална природа.

Дознај повеќе

Доколку сакате да добивате информации по е-маил, регистрирајте се: